Telemark Suomi Finland – CUP 17/18

In Kisa by Mikko LaihoLeave a Comment

TelemarkSuomiFinland –yhteisö järjestää yhdessä eri seurojen ja muiden yhteistyökumppanien kanssa kaudella 2017-2018 Telemark GS-cup –kisoja. Nämä ovat ns. matalan kynnyksen ratalaskutapahtumia, joissa voit kokeilla nopeuttasi portilla. Kilpailussa on helppo suurpujottelu-rata.

Näissä kisoissa haastat itsesi ja taitojen karttuessa haastat itseäsi vielä lisää. Kisoihin voit osallistua telemark-käännöksen mahdollistavalla välineistöllä. Suosittelemme laukeavan siteen käyttöä. Sykäpuku kielletty ja toki käytät asianmukaista kypärää. Osallistuminen omalla vastuulla. Tapahtumalla ei ole virallista statusta, joten FIS-pisteitä ei ole jaossa. Ja normaali tapaturmavakuutuksesi oletettavasti kattaa mahdolliset vammat. Kisoissa noudatetaan FIS:n ohjeita sovelletusti. Eli ihan aina ei jokaisella portilla ja hyppyrillä ole tuomaria. Hyppyjen pituudesta tai lyhyydestä emme rokota. Tärkeintä on osallistuminen! Palkintojakin jaetaan ja jopa arvotaan. Jos koet omaavasi sponsoriainesta, ota yhteyttä: mikko@telemarksuomi.fi

Kisoja järjestetään tulevalla kaudella kolme. Päivämäärät ja paikat ovat seuraavat:

28.1. Hyvinkää, Sveitsi
Yksi kisa maaliskuussa! Tarkentuu vielä!
7.4. Messilä

Jos sinulla tai keskuksellasi on intoa järjestää kisoja niin tervetuloa mukaan porukkaan!

JAA

Leave a Comment