Telemark Suomi Finland CUP

In Kisa by Mikko LaihoLeave a Comment

TelemarkSuomiFinland –yhteisö järjestää yhdessä eri seurojen ja muiden yhteistyökumppanien kanssa kaudella 2016-2017 Telemark GS-cup –kisoja. Nämä ovat ns. matalan kynnyksen ratalaskutapahtumia, joissa voit kokeilla nopeuttasi portilla. Kilpailussa on helppo suurpujottelu-rata.

Näissä kisoissa haastat itsesi ja taitojen karttuessa haastat itseäsi vielä lisää. Kisoihin voit osallistua telemark-käännöksen mahdollistavalla välineistöllä. Suosittelemme laukeavan siteen käyttöä. Sykäpuku kielletty ja toki käytät asianmukaista kypärää. Osallistuminen omalla vastuulla. Tapahtumalla ei ole virallista statusta, joten FIS-pisteitä ei ole jaossa. Ja normaali tapaturmavakuutuksesi oletettavasti kattaa mahdolliset vammat. Kisoissa noudatetaan FIS:n ohjeita sovelletusti. Eli ihan aina ei jokaisella portilla ja hyppyrillä ole tuomaria. Hyppyjen pituudesta tai lyhyydestä emme rokota. Tärkeintä on osallistuminen! Palkintojakin jaetaan ja jopa arvotaan. Jos koet omaavasi sponsoriainesta, ota yhteyttä: mikko@telemark.fi

Kisoja järjestetään tulevalla kaudella neljä. Päivämäärät ja paikat ovat seuraavat:

5.12. Ruka
29.1. Hyvinkää, Sveitsi
1.4. Messilä
29.4. Levi
+ Porvoo Kokonniemi (Päivämäärä tarkentuu myöhemmin, seuraa tapahtumakalenteria!)

Jos sinulla tai keskuksellasi on intoa järjestää kisoja niin tervetuloa mukaan porukkaan!

JAA

Leave a Comment